WORKSHOPS

Faya fotografie biedt diverse soorten workshops en meeloopdagen aan, gericht op (honden)fotografie en hondengedrag.  Alles om jouw fotografie vaardigheden en hondenkennis te verbeteren! 

Er zijn workshops voor beginners en gevorderden, zowel individueel als in een groep. Theorie en praktijk gecombineerd, allemaal in begrijpelijke taal ondersteund met veel voorbeeldfoto's. Alles met veel persoonlijke aandacht. 

groepsworkshops hondenfotografie

Op zondag 14 mei organiseer ik de  fotografieworkshop URBAN DOGS.

-wij fotograferen verschillende gave honden in zowel industriële als stadse settingen

-ik geef tips en trucs over de instellingen, compositie en je kunt zien hoe ik modellen aanstuur

-na de tijd is er korte uitleg over de nabewerking in camera RAW en bespreken wij de foto's uitgebreid na, voor de perfecte foto

Waar:Doesburg/ Didam

Wanneer:  zondag 14 mei

Maximaal aantal deelnemers: 6

Tijd: 8.30 tot uiterlijk 15.00 uur (afhankelijk van aantal deelnemers)

Kosten: 100 euro

Voor meer informatie kun jij vrijblijvend contact opnemen.
Andere soorten groepsworkshops:

  • basis hondenfotografie
  • hondenfotografie "Sfeer en compositie"
  • Vind je stijl


privé workshops hondenfotografie/ meeloopdag
De privé workshop wordt geheel op maat gemaakt, in overleg met jou! Dit zorgt ervoor dat je binnen korte tijd, veel kennis op kunt doen!

De inhoud van de workshop kan dus zeer divers zijn. Van het instellen van de camera, het gebruiken van compositieregels tot de hond als model leren inzetten.  Alles gericht op fotografie en hondengedrag kan behandeld worden.

Weet jij al hoe je een goede foto moet maken, maar wil jij ook honden gaan fotograferen? Dan kunt u ook bij mij terecht voor een workshop over hondengedrag en hoe u deze kennis kunt inzetten om te fotograferen. 

Het is mogelijk om theorie, praktijk of een combinatie van beide krijgen. De tijdsduur is afhankelijk van de vraag, minimale tijdsduur is 2 uur. Voor meer informatie: neem gerust vrijblijvend contact op. 

De workshops kosten 45 euro per uur.  

Voorbeelden privé workshops

  • basis hondenfotografie
  • hondengedrag
  • aansturen van eigenaren
  • ontwikkelen van je eigen stijl
  • meeloop dag
  • sfeervolle foto's makenREACTIES

ANKE 

fotograaf Happy memories 

Deelnemers workshop "sfeer en compositie"

"Ik heb bij Wendy de workshop "sfeer en compositie"gevolgd. Ik kende de basis van de camera al, maar wilde graag iets dieper ingaan op het kijken naar hoe ik een plaatje zo compleet mogelijk kon invullen. Hoe ik het plaatje echt een sfeer kon geven. 

Het was een geslaagde dag waar ik weer nieuwe dingen heb mogen leren. Ook is Wendy erg enthousiast, maar toch ook heel geduldig. Ze fotografeert echt met passie.

 Oftewel, een serieuze aanrader! 

PAULINE

fotograaf Taro fotografie 

Deelnemer diverse workshops

"Ik heb 2 workshops en een meeting gehad bij Wendy. Ze is een lieve vrouw, die alles rustig uitlegt en goed weet waar ze het over heeft. Ze zorgt ervoor dat ze aan alle cursisten evenveel tijd besteedt, zodat je ook gerichte feedback van haar krijgt op jouw foto's. 

De dag is goed vormgegeven: eerst theorie, dan samen op pad en daarna samen van iedereen één foto terugkijken. Hierdoor is er een fijne afwisseling van luisteren en actie."

SUZANNE 

fotograaf With Love Fotografie

Deelnemer privé workshop

"Ik heb als fotograaf bij Wendy een priveworkshop gevolgd over hondengedrag in combinatie met fotografie. Ze heeft hiervoor een zeer uitgebreide workshop opgesteld naar mijn wensen. Ik ben enorm goed ontvangen en verzorgd. En heb daarnaast ook enorm veel geleerd over de verschillende honden rassen en hoe hiermee om te gaan tijdens een fotoshoot.

 Naast heel veel nuttige theorie heb ik dit ook in de praktijk mogen brengen met 2 leuke modellen. Waarbij ze de signalen die zij zag duidelijk benoemde. Zo kon ik deze meteen herkennen. 

Ik heb enorm genoten en veel geleerd die dag! " 


Bovenstaande foto's zijn gemaakt door de betreffende deelnemers