WORKSHOPS

Wil jij nu eindelijk eens van die automatische stand af? 

Of je fotografie skills naar een next level tillen? Wacht niet langer!

Ik bied diverse soorten workshops en meeloopdagen aan, gericht op honden/fotografie en hondengedrag.  Alles om jouw fotografie vaardigheden en hondenkennis te verbeteren! 

Er zijn workshops voor beginners en gevorderden, zowel individueel als in een groep. Theorie en praktijk gecombineerd, allemaal in begrijpelijke taal ondersteund met veel voorbeeldfoto's. Alles met veel persoonlijke aandacht. 

groepsworkshops hondenfotografie 

"Jouw eigen stijl"

In deze workshop gaan wij jouw eigen stijl verder ontdekken en tot uiting brengen.


Weet jij niet wat je stijl is? Zoek jij houvast bij het maken en bewerken van je foto's? Heb je moeite om klanten aan je te binden?

Deze workshop helpt jouw verder om een duidelijke stijl uit te dragen en hier een workflow van te maken. Geschikt voor de beginnende en gevorderde fotograaf. 

In deze workshop gaan wij samen aan de slag om te ontdekken wat jouw stijl is en hoe je deze visuele identiteit kunt bereiken. Aan het einde van jouw workshop weet jij wat jouw passie is en hoe je deze kunt uitdragen. 

Waar: Didam

Wanneer:  zaterdag 2 december

Maximaal aantal deelnemers: 6 

Tijd: 9.00 uur tot 12.30 uur

Kosten:  80 euro


Ik zorg voor wat te drinken en wat lekkers.

Voor meer informatie kun jij vrijblijvend contact opnemen.

Andere soorten groepsworkshops:

  • basis hondenfotografie
  • hondenfotografie "Sfeer en compositie"
  • Vind je stijl
  • urban hondenfotografie


persoonlijke coaching


De privé workshop wordt geheel op maat gemaakt, in overleg met jou. Dit zorgt ervoor dat je binnen korte tijd, veel kennis op kunt doen.

Ik ben er voor je! Je krijgt de tijd om mij te overladen met vragen, samen te sparren en het ultieme uit leerervaring te maken!

De inhoud van de workshop kan dus zeer divers zijn. Bijvoorbeeld:

-instellen van de camera

-het gebruiken van compositieregels 

-hond als model leren inzetten

-spotten van locaties

Weet jij al hoe je een goede foto moet maken, maar wil jij ook honden gaan fotograferen? Dan kunt u ook bij mij terecht voor een workshop over hondengedrag en hoe u deze kennis kunt inzetten om te fotograferen. 

Het is mogelijk om theorie, praktijk of een combinatie van beide krijgen. De tijdsduur is afhankelijk van de vraag, minimale tijdsduur is 2 uur. Voor meer informatie: neem gerust vrijblijvend contact op. 

De workshops kosten 45 euro per uur.  

Voorbeelden privé workshops

  • basis van fotografie
  • hondengedrag
  • aansturen van eigenaren
  • ontwikkelen van je eigen stijl
  • meeloop dag
  • sfeervolle foto's makenREACTIES

ANKE 

fotograaf Happy memories 

Deelnemers workshop "sfeer en compositie"

"Ik heb bij Wendy de workshop "sfeer en compositie"gevolgd. Ik kende de basis van de camera al, maar wilde graag iets dieper ingaan op het kijken naar hoe ik een plaatje zo compleet mogelijk kon invullen. Hoe ik het plaatje echt een sfeer kon geven. 

Het was een geslaagde dag waar ik weer nieuwe dingen heb mogen leren. Ook is Wendy erg enthousiast, maar toch ook heel geduldig. Ze fotografeert echt met passie.

 Oftewel, een serieuze aanrader! 

PAULINE

fotograaf Taro fotografie 

Deelnemer diverse workshops

"Ik heb 2 workshops en een meeting gehad bij Wendy. Ze is een lieve vrouw, die alles rustig uitlegt en goed weet waar ze het over heeft. Ze zorgt ervoor dat ze aan alle cursisten evenveel tijd besteedt, zodat je ook gerichte feedback van haar krijgt op jouw foto's. 

De dag is goed vormgegeven: eerst theorie, dan samen op pad en daarna samen van iedereen één foto terugkijken. Hierdoor is er een fijne afwisseling van luisteren en actie."

SUZANNE 

fotograaf With Love Fotografie

Deelnemer privé workshop

"Ik heb als fotograaf bij Wendy een priveworkshop gevolgd over hondengedrag in combinatie met fotografie. Ze heeft hiervoor een zeer uitgebreide workshop opgesteld naar mijn wensen. Ik ben enorm goed ontvangen en verzorgd. En heb daarnaast ook enorm veel geleerd over de verschillende honden rassen en hoe hiermee om te gaan tijdens een fotoshoot.

 Naast heel veel nuttige theorie heb ik dit ook in de praktijk mogen brengen met 2 leuke modellen. Waarbij ze de signalen die zij zag duidelijk benoemde. Zo kon ik deze meteen herkennen. 

Ik heb enorm genoten en veel geleerd die dag! " 


Bovenstaande foto's zijn gemaakt door de betreffende deelnemers