WORKSHOPS

Faya fotografie biedt diverse soorten workshops aan, gericht op (honden)fotografie en hondengedrag.  Alles om jouw fotografie vaardigheden en hondenkennis te verbeteren! 

Er zijn workshops voor beginners en gevorderden, zowel individueel als in een groep. Theorie en praktijk gecombineerd, allemaal in begrijpelijke taal ondersteund met veel voorbeeldfoto's. Alles met veel persoonlijke aandacht. 

groepsworkshops hondenfotografie
In de groepsworkshops gaan wij gedurende een dag aan de slag met hondenfotografie. In de ochtend wordt de theorie behandeld, in begrijpelijk taal met veel voorbeeld foto's. Na de lunch gaat er geoefend worden met een hondenmodel. Hierbij is er veel begeleiding, zodat de theorie zo goed mogelijk toegepast kan worden. Er wordt gezorgd voor de lunch, een naslagwerk wat lekkers en drinken.

Er zijn diverse workshops, zowel voor de beginnende fotograaf tot de fotograaf die zich nog meer wil specialiseren. Neem contact op voor een gezellige, leerzame dag samen met andere hondenfotografieliefhebbers.

Voor meer informatie kun jij vrijblijvend contact opnemen.
Soorten groepsworkshops:

  • basis hondenfotografie
  • hondenfotografie "Sfeer en compositie"
  • Vind je stijl


privé workshops hondenfotografie/ meeloopdag
De privé workshop wordt geheel op maat gemaakt, in overleg met jou! Dit zorgt ervoor dat je binnen korte tijd, veel kennis op kunt doen!

De inhoud van de workshop kan dus zeer divers zijn. Van het instellen van de camera, het gebruiken van compositieregels tot de hond als model leren inzetten.  Alles gericht op fotografie en hondengedrag kan behandeld worden.

Weet jij al hoe je een goede foto moet maken, maar wil jij ook honden gaan fotograferen? Dan kunt u ook bij mij terecht voor een workshop over hondengedrag en hoe u deze kennis kunt inzetten om te fotograferen. 

Het is mogelijk om theorie, praktijk of een combinatie van beide krijgen. De tijdsduur is afhankelijk van de vraag, minimale tijdsduur is 2 uur. Voor meer informatie: neem gerust vrijblijvend contact op. 

De workshops kosten 45 euro per uur.  

Voorbeelden privé workshops

  • basis hondenfotografie
  • hondengedrag
  • aansturen van eigenaren
  • ontwikkelen van je eigen stijl
  • meeloop dag
  • sfeervolle foto's makenREACTIES

ANKE 

fotograaf Happy memories 

Deelnemers workshop "sfeer en compositie"

"Ik heb bij Wendy de workshop "sfeer en compositie"gevolgd. Ik kende de basis van de camera al, maar wilde graag iets dieper ingaan op het kijken naar hoe ik een plaatje zo compleet mogelijk kon invullen. Hoe ik het plaatje echt een sfeer kon geven. Het was een geslaagde dag waar ik weer nieuwe dingen heb mogen leren. Ook is Wendy erg enthousiast, maar toch ook heel geduldig. Ze fotografeert echt met passie. Oftewel, een serieuze aanrader! 

PAULINE

fotograaf Taro fotografie 

Deelnemer diverse workshops

"Ik heb 2 workshops en een meeting gehad bij Wendy. Ze is een lieve vrouw, die alles rustig uitlegt en goed weet waar ze het over heeft. Ze zorgt ervoor dat ze aan alle cursisten evenveel tijd besteedt, zodat je ook gerichte feedback van haar krijgt op jouw foto's. De dag is goed vormgegeven: eerst theorie, dan samen op pad en daarna samen van iedereen één foto terugkijken. Hierdoor is er een fijne afwisseling van luisteren en actie."

NATASCHA 


Deelnemer privé workshop

"Veel geleerd van Wendy! Legt alles rustig uit en als je vragen heb kun je ze stellen!! Wendy heel erg bedankt en hopelijk kan ik snel een vervolg volgen. Nu veel oefenen." 


Bovenstaande foto's zijn gemaakt door de betreffende deelnemers