WORKSHOPS

Wilt u leren om uw hond mooi op de foto te zetten? Wilt u meer controle over uw camera? Faya fotografie biedt workshops aan voor beginners en gevorderden, zowel individueel als in een groep. Theorie en praktijk gecombineerd, allemaal in begrijpelijke taal ondersteund met veel voorbeeldfoto's. Alles met veel persoonlijke aandacht. 

groepsworkshops hondenfotografie
In de groepsworkshops gaan wij gedurende een dag aan de slag met hondenfotografie. In de ochtend wordt de theorie behandeld, in begrijpelijk taal met veel voorbeeld foto's. Na de lunch gaat er geoefend worden met een hondenmodel. Hierbij is er veel begeleiding, zodat de theorie zo goed mogelijk toegepast kan worden. Er wordt gezorgd voor de lunch, wat lekkers en drinken.

Er zijn diverse workshops, zowel voor de beginnende fotograaf tot de fotograaf die zich nog meer wil specialiseren. Neem contact op voor een gezellige, leerzame dag samen met andere hondenfotografieliefhebbers.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Soorten groepsworkshops:

  • basis hondenfotografie
  • hondenfotografie "Sfeer en compositie"
  • Vind je stijl


privé workshops hondenfotografie/ meeloopdag
De privé workshop wordt geheel op maat gemaakt. De inhoud van de workshop kan dus zeer divers zijn. Van het instellen van de camera, het gebruiken van compositieregels tot de hond als model leren inzetten. Alles gericht op fotografie kan behandeld worden. De workshop wordt in overleg met u opgesteld.

Het is mogelijk om theorie, praktijk of een combinatie van beide krijgen. De tijdsduur is afhankelijk van de vraag, minimale tijdsduur is 1 uur.

De workshops kosten 45 euro per uur. 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. 

REACTIES

ANKE 

fotograaf Happy memories 

Deelnemers workshop "sfeer en compositie"

"Ik heb bij Wendy de workshop "sfeer en compositie"gevolgd. Ik kende de basis van de camera al, maar wilde graag iets dieper ingaan op het kijken naar hoe ik een plaatje zo compleet mogelijk kon invullen. Hoe ik het plaatje echt een sfeer kon geven. Het was een geslaagde dag waar ik weer nieuwe dingen heb mogen leren. Ook is Wendy erg enthousiast, maar toch ook heel geduldig. Ze fotografeert echt met passie. Oftewel, een serieuze aanrader! 

PAULINE

fotograaf Taro fotografie 

Deelnemer diverse workshops

"Ik heb 2 workshops en een meeting gehad bij Wendy. Ze is een lieve vrouw, die alles rustig uitlegt en goed weet waar ze het over heeft. Ze zorgt ervoor dat ze aan alle cursisten evenveel tijd besteedt, zodat je ook gerichte feedback van haar krijgt op jouw foto's. De dag is goed vormgegeven: eerst theorie, dan samen op pad en daarna samen van iedereen één foto terugkijken. Hierdoor is er een fijne afwisseling van luisteren en actie."

NATASCHA 


Deelnemer privé workshop

"Veel geleerd van Wendy! Legt alles rustig uit en als je vragen heb kun je ze stellen!! Wendy heel erg bedankt en hopelijk kan ik snel een vervolg volgen. Nu veel oefenen." 


Bovenstaande foto's zijn gemaakt door de betreffende deelnemers