WORKSHOPS

Wil jij nu eindelijk eens van die automatische stand af? 

Of je hondenfotografie skills naar een next level tillen? Wacht niet langer!

Ik bied diverse soorten workshops en meeloopdagen aan, gericht op honden/fotografie en hondengedrag.  Alles om jouw fotografie vaardigheden en hondenkennis te verbeteren! 

Er zijn workshops voor beginners en gevorderden, zowel individueel als in een groep. Theorie en praktijk gecombineerd, allemaal in begrijpelijke taal ondersteund met veel voorbeeldfoto's. Alles met veel persoonlijke aandacht. 

groepsworkshops hondenfotografie 

"Boost your style"

Ben jij onzeker tijdens het fotograferen?

Zoek jij een consequentere workflow?

Wil jij herkenbare stijl en herkenbaar zijn naar (toekomstige) klanten?Dan is deze workshop voor jou! 


Of jij een gevorderde fotograaf bent die een herkenbare stijl wil om klanten aan zich te binden of een vrij beginnende fotograaf bent die houvast wil vinden in het maken van foto's: deze workshop helpt jou verder om een duidelijke stijl te ontwikkelen/ uit te dragen en hier een workflow van te maken. Passend bij jou niveau!

In deze workshop gaan wij in samen ontdekken waar jou kwaliteiten liggen, wat jij nog kunt inzetten voor jouw droomfoto en hoe jij een herkenbare visuele identiteit kunt bereiken. Aan het einde van de workshop weet jij wat jou passie is en hoe jij deze kunt uitdragen. Een boost voor jouw fotografie en voor jou zelfvertrouwen. 

Een echte investering in jezelf! 

Wanneer: zaterdag 7 september

Tijd: 9.00 uur - 12.30 uur

Locatie: Didam

Kosten: 85 euro (inclusief drinken, wat lekkers en een handout)

De camera blijft in deze workshop thuis. In plaats daarvan mag de laptop/ chromebook mee. 

Stuur een berichtje via de website, facebook of instagram om deel te nemen of om vragen te stellen. Hopelijk zie ik je dan! 


Andere soorten groepsworkshops:

  • basis hondenfotografie
  • hondenfotografie "Sfeer en compositie"
  • Vind je stijl
  • urban hondenfotografie


persoonlijke coaching


De privé workshop wordt geheel op maat gemaakt, in overleg met jou. Dit zorgt ervoor dat je binnen korte tijd, veel kennis op kunt doen.

Ik ben er voor je! Je krijgt de tijd om mij te overladen met vragen, samen te sparren en het ultieme uit leerervaring te maken!

De inhoud van de workshop kan dus zeer divers zijn. Bijvoorbeeld:

-instellen van de camera

-het gebruiken van compositieregels 

-hond als model leren inzetten

-spotten van locaties

-jouw sfeer leren kennen

-een betere workflow ontwikkelen

-aansturen van baasjes

-hondengedrag

Alles is mogelijk om jouw vaardigheden met betrekking tot fotografie en/ of honden naar een hoger niveau te tillen!

Het is mogelijk om theorie, praktijk of een combinatie van beide krijgen. De tijdsduur is afhankelijk van de vraag, minimale tijdsduur is 2 uur. Voor meer informatie: neem gerust vrijblijvend contact op. 

De workshops kosten 45 euro per uur.  

Voorbeelden privé workshops

  • basis van fotografie
  • hondengedrag
  • aansturen van eigenaren
  • ontwikkelen van je eigen stijl
  • meeloop dag
  • sfeervolle foto's makenREACTIES

ANKE 

fotograaf Happy memories 

Deelnemers workshop "sfeer en compositie"

"Ik heb bij Wendy de workshop "sfeer en compositie"gevolgd. Ik kende de basis van de camera al, maar wilde graag iets dieper ingaan op het kijken naar hoe ik een plaatje zo compleet mogelijk kon invullen. Hoe ik het plaatje echt een sfeer kon geven. 

Het was een geslaagde dag waar ik weer nieuwe dingen heb mogen leren. Ook is Wendy erg enthousiast, maar toch ook heel geduldig. Ze fotografeert echt met passie.

 Oftewel, een serieuze aanrader! 

PAULINE

fotograaf Taro fotografie 

Deelnemer diverse workshops

"Ik heb 2 workshops en een meeting gehad bij Wendy. Ze is een lieve vrouw, die alles rustig uitlegt en goed weet waar ze het over heeft. Ze zorgt ervoor dat ze aan alle cursisten evenveel tijd besteedt, zodat je ook gerichte feedback van haar krijgt op jouw foto's. 

De dag is goed vormgegeven: eerst theorie, dan samen op pad en daarna samen van iedereen één foto terugkijken. Hierdoor is er een fijne afwisseling van luisteren en actie."

SUZANNE 

fotograaf With Love Fotografie

Deelnemer privé workshop

"Ik heb als fotograaf bij Wendy een priveworkshop gevolgd over hondengedrag in combinatie met fotografie. Ze heeft hiervoor een zeer uitgebreide workshop opgesteld naar mijn wensen. Ik ben enorm goed ontvangen en verzorgd. En heb daarnaast ook enorm veel geleerd over de verschillende honden rassen en hoe hiermee om te gaan tijdens een fotoshoot.

 Naast heel veel nuttige theorie heb ik dit ook in de praktijk mogen brengen met 2 leuke modellen. Waarbij ze de signalen die zij zag duidelijk benoemde. Zo kon ik deze meteen herkennen. 

Ik heb enorm genoten en veel geleerd die dag! " 


Bovenstaande foto's zijn gemaakt door de betreffende deelnemers