WORKSHOPS

Wilt u leren om uw hond mooi op de foto te zetten? Wilt u meer controle over uw camera? Faya fotografie biedt workshops aan voor beginners en gevorderden, zowel individueel als in een groep. Theorie en praktijk gecombineerd, allemaal in begrijpelijke taal ondersteund met veel voorbeeldfoto's. Alles met veel persoonlijke aandacht. 

groepsworkshops hondenfotografie
In de groepsworkshops gaan wij gedurende een dag aan de slag met hondenfotografie. In de ochtend wordt de theorie behandeld, in begrijpelijk taal met veel voorbeeld foto's. Na de lunch gaat er geoefend worden met een hondenmodel. Hierbij is er veel begeleiding, zodat de theorie zo goed mogelijk toegepast kan worden. Er wordt gezorgd voor de lunch, wat lekkers en drinken.

Er zijn diverse workshops, zowel voor de beginnende fotograaf tot de fotograaf die zich nog meer wil specialiseren. Neem contact op voor een gezellige, leerzame dag samen met andere hondenfotografieliefhebbers.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.


privé workshops hondenfotografie
De privé workshop hondenfotorafie wordt geheel op maat gemaakt. De inhoud van de workshop kan dus zeer divers zijn. Van het instellen van de camera, het gebruiken van compositieregels tot de hond als model leren inzetten. Alles gericht op (honden)fotografie kan behandeld worden. De workshop wordt in overleg met u opgesteld.

Het is mogelijk om theorie, praktijk of een combinatie van beide krijgen. De tijdsduur is afhankelijk van de vraag, minimale tijdsduur is 1 uur.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen. 

REACTIES

MILOU (bovenstaande foto is door haar gemaakt)

DEELNEMER WORKSHOP "BASIS" EN "SFEER EN COMPOSITIE"

"Vandaag een super goed verzorgde workshop sfeer en compositie mogen volgen bij Wendy, ik ben weer een hoop nieuwe kennis rijker, bedankt! "

NATASCHA (bovenstaande foto is door haar gemaakt)

DEELNEMER PRIVE WORKSHOP

"Veel geleerd van Wendy! Legt alles rustig uit en als je vragen heb kun je ze stellen!! Wendy heel erg bedankt en hopelijk kan ik snel een vervolg volgen. Nu veel oefenen."